Over AudioBTQ

Mijn fascinatie voor techniek en muziek heb ik van mijn opa meegekregen.  Als kleine jongen nam mijn opa mij mee op avontuur in zijn wereld van muziek en techniek. Hij was altijd in de weer met buizenversterkers en radio's en zelfgebouwde "openBaffle" speakers.  Toen had ik nog geen idee van het concept, maar het was een bijzonder beleving.   

 

Gefascineerd door deze ervaring en mijn nieuwsgierigheid heb ik veel mogen ontdekken.  Niet alleen door zelf veel te luisteren en te experimenteren, maar ook door het leren van anderen.  Ik zat vaak op de bank met het gevoel of er nog meer zou zijn en het mooier zou kunnen. De doorleefde stem van Leonard Cohen, de trompet van Chet baker, de rijkdom aan klanken en atmosfeer van Melanie de Biasio zijn mooie voorbeelden.

 

Optimaliseren en vervangen blijft leuk omdat er altijd iets nieuws valt te ontdekken.  Mijn filosofie is dat als de basis van een hifi systeem op orde is, het mogelijk is klanken natuurlijker te laten klinken en de emotionele lading uit menselijke stemmen en "akoestische" instrumenten naar voren te halen.  Mijn motto: "Meer muziek uit je HiFi".

 

Mijn product-portfolio bestaat uit Hifi-producten die zich onderscheiden en hebben bewezen en voor veel mensen aantoonbare toegevoegde waarde hebben.  Het helpen van anderen geeft mij veel plezier.  Dit doe ik door het delen van mijn ervaring en de mogelijkheid te bieden zelf te experimenteren en te ontdekken.  

 

Daarom bied ik laagdrempelig demo's en diensten aan.  Een optimale AudioChain en muziekbeleving creëren kun je niet alleen. Daarvoor heb je producten nodig van gepassioneerde en technologie gedreven partners. Mijn product-portfolio is niet groot in omvang, maar zorgvuldig uitgekozen.  Het zijn hifi-producten die zich onderscheiden en  door muziekliefhebbers zoals wij worden gewaardeerd.

 

Ik nodig je van harte uit om zelf te gaan ontdekken wat mogelijk is.  

 

Duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid zijn mijn kernwaarden.  Ik werk zo veel mogelijk met Nederlandse en Europese partners.  Dichtbij is veel moois te ontdekken.