Hoe sluit ik een Puritan Aarding systeem aan?

Gepubliceerd op 5 juli 2024 om 16:02

Sluit alle apparaten aan op je Routemaster, inclusief je stekkerblok. Option B. Het doel is om één centraal punt te creëren. Op dit centrale punt sluit je vervolgens de groundmaster of groundmaster City aan. Een groundmaster heeft twee aansluitingen: de zwarte voor de aardpin en de groene voor de verbinding met je Routemaster. Een groundmaster City heeft maar een groene aansluiting.

Aansluiten van Apparaten op de Routemaster

Gebruik de diverse aardingskabels om je apparaten aan te sluiten op de Routemaster. Kies de kabel met de juiste plug die past op een vrije uit- of ingang (XLR, RCA, RJ45, etc.). De RCA-cheater is bedoeld om te plaatsen op een bezette RCA-uit- of ingang.

Je kunt elk deel van het chassis gebruiken, evenals alle uitgangen, omdat ze allemaal op dezelfde plek uitkomen. Gebruik gerust de groene aarding pluggen; ze zijn er niet voor niets. Let op: maak slechts één aarding aansluiting per apparaat!

Uitzondering: Apparaten met Zwevende Aarde

De uitzondering is een apparaat met een zwevende aarde, wat vaak voorkomt bij klasse D-apparaten. Als je twijfelt, neem dan contact op..

 

Experimenteren 

Diverse klanten hebben met succes geëxperimenteerd met het direct aansluiten van hun stekkerblok op de groene Groundmaster aardeaansluiting. Er is dan nog steeds sprake van één ster aarde.  Option A.